Accesorizare Premium
Accesorizare Premium

Avantajele Feroneriei MACO

1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria Maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )

2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG

3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii( 3D )

4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permite ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.

5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.

6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului

7. Rolele de inchidere tip ciuperca ale feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )

8 Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )

9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte

10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie

11 . La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )

12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata alte feronerii care sunt garantate pentru 15.000 de cicluri

13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie

14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.

15. Feroneria MACO Multi-matic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg

16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.

17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, ALCONST DESIGN promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN

18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim

19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

 

Hoppe Secustik – Manere de înaltă calitate!

Pentru toți cei care își doresc să-și înfrumusețeze locuința, Hoppe reprezintă liderul în ceea ce privește mărcile de uși-ferestre din Europa. Manerele Hoppe au calitatea profesională a categoriei întâi. Hoppe a dezvoltat ideea de securitate:

Mânerul pentru fereastra Secustik oferă o securitate sporită la un preț atractiv. Mecanismul patentat de blocare din cadrul mânerului Secustik împiedică manipularea frauduloasă a ferestrei din exterior. Mânerul produce un sunet auzibil la acționare, ceea ce înseamnă că funcția de securitate este activă.